Tapijt en Laminaat Direct
Grindweg 140 a, 8471 EM WOLVEGA

  0561-614443   |     www.tapijtenlaminaatdirect.nl   |     info@tapijtenlaminaatdirect.nl

houten vloeren

Tapijt & Laminaat Direct heeft alles voor de complete inrichting van uw huis. Wij staan voor kwaliteit, vakmanschap en service en hebben onze eigen montagedienst. Wij komen desgewenst bij u opmeten en leggen uw laminaat, tapijt of PVC of plaatsen en monteren uw gordijnrails of rolgordijn zelf door heel Nederland. Wij hebben niet voor niets al jarenlang een grote vaste klantenkring, wij zijn geen stunter maar hebben gewoon altijd vaste lage prijzen omdat wij rechtstreeks vanaf de fabriek scherp en groot kunnen inkopen.

In onze vaste collectie hebben wij Velux -en Vriesco gordijnen, PVCvloeren van Mflor en Gelasta, vinyl diverse merken, fabrieksmerken laminaat zoals Egger en Meister, vloerbedekking en tapijt van Interfloor, Gelasta en Belakos maar ook karpetten en vloerkleden van Ambiant en Hamat, ook maken wij uw vloerkleed of karpet op maat.
Voor buiten hebben wij buitentapijt in diverse kleuren en hebben kunstgras of grastapijt van o.a. Belagrass en Hamat voor uw tuin of balkon.

Naast onze vaste collectie fabrieksmerken vloeren hebben wij ook een grote outlet met uitlopende partijen, restanten en faillissementspartijen laminaat, vinyl, tapijt en kunstgras.

Wij bezorgen trapmaantjes, trapmatten, matten, karpetten en vloerkleden altijd gratis en verzenden laminaat, PVC en tapijt boven de 450,00 euro ook gratis.


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00 & 19:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


Garanties van CBW-erkend

  Een aanbetalingsregeling*

  Extra garantie, tenminste 2 jaar

  Onpartijdige klachtafhandeling 


* voor de inhoud van de garantie verwijzen wij naar de CBW-erkend-voorwaarden voor woonwinkels of naar de veelgestelde vragen over dit onderwerp.

 

Lees verder  
Koop zeker, Koop CBW-erkend!

Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. CBW-erkende winkels hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. 

Lees verder  
Algemene voorwaarden

In de algemene voorwaarden zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. 

Download hier