Urbin Design Retro Meubelen
Hoogstraat 72 , 3131 BN VLAARDINGEN

  010-2327949   |     www.urbindsign.nl   |     info@urbindsign.nl

meubels

Binnenkijkers

  • binnenkijker
  • binnenkijker

intro afbeelding

Scandinavisch, new vintage, retro, space age, mid century, design meubels, slaapbanken of cadeaus zijn termen die hip en trendy in de oren klinken. Nu is het zo dat het oog deze uitspraken vertaald als prettig om naar te kijken.
Niet alleen het oog wil wat, het moet natuurlijk ook nog eens lekker zitten of voldoen aan bepaalde eisen. UrbinDesign heeft vele modellen van Scandinavische ontwerpers met een fifties, mid century of modern Design. Een scala van artikelen en kleinmeubelen, waaronder ook TV en Audio meubilair, artikelen of zitobjecten waaronder multifunctionele lounge banken, de mooiste slaapbanken, woonaccessoires, kleden, stoelen, cadeaus, gadgets, en verlichting. Uiteraard zijn deze artikelen ook te bestellen via de website, maar wilt u de artikelen eens van dicht bij bekijken, dan raden wij u aan een kijkje te nemen in deze winkel of webwinkel te Vlaardingen, Hoogstraat 72. U zult versteld staan van de meubels en lifestyle woonaccessoires. Alle artikelen zijn nieuw en in eerste instantie waant u zichzelf weer in de vervlogen jaren 50. Voor particulieren, bedrijven, architecten, trendspotters of project inrichters.


Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag van 11:00 tot 17:00.
Koopzondagen: 1e zondag van de maand.Garanties van CBW-erkend

  Een aanbetalingsregeling*

  Extra garantie, tenminste 2 jaar

  Onpartijdige klachtafhandeling 


* voor de inhoud van de garantie verwijzen wij naar de CBW-erkend-voorwaarden voor woonwinkels of naar de veelgestelde vragen over dit onderwerp.

 

Lees verder  
Koop zeker, Koop CBW-erkend!

Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. CBW-erkende winkels hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. 

Lees verder  
Algemene voorwaarden

In de algemene voorwaarden zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. 

Download hier