MCS Keuken & Comfort
Planthofsweg 51 , 7601 PH ALMELO

  0546-769002   |     www.mcscomfort.nl   |     info@mcscomfort.nl

keuken badkamer

Binnenkijkers

  • binnenkijker
  • binnenkijker
  • binnenkijker
  • binnenkijker
  • binnenkijker
  • binnenkijker
  • binnenkijker
  • binnenkijker

intro afbeelding

MCS Keuken & Comfort is een Twents bedrijf dat zich toelegt op de ontwikkeling en levering van producten voor de ergonomische sector met daarbij kwaliteit en service hoog in het vaandel. MCS heeft jarenlange ervaring met de gespecialiseerde montage van o.a. hoog/laag verstelbare frames voor keukens ten behoeve van mindervaliden en ouderen in opdracht van gerenommeerde aannemers in de ergo-wereld. Wij zijn exclusief dealer in Nederland van de wereldwijd gerenommeerde Granberg frames.
Tevens biedt MCS Keuken keukens voor de valide mens aan: zowel particulier als in projecten. (Bijvoorbeeld vandalismeproof keukens voor Stichting Leger des Heils).
MCS Keuken & Comfort onderscheidt zich van zijn concurrenten. Naast de technische achtergrond en bijdrage aan de ontwikkeling van de meeste MCS Keuken & Comfort producten, is MCS Keuken & Comfort in staat een totaalconcept aan te bieden (wandbescherming, vloeren, keukens, sanitair etc.). Van aanvraag tot en met oplevering met daarbij één contactpersoon geeft rust en overzicht. De 500 m2 showroom in Almelo (Overijssel) biedt ruime keus aan cliënten hun (aangepaste) huis volledig in te richten. Dit wordt ondersteund door onze onderhoudscontracten en ERGO-garant keurmerk. MCS Keuken & Comfort biedt maximale tevredenheidsgarantie.
Wij zijn gaandeweg betrokken geraakt in diverse projecten als bijvoorbeeld "Lang Zult U Wonen" van de provincie Overijssel (http://www.langzultuwonen.nl) , "Comfortabel Wonen" van de Technische Unie, projecten voor Stichting DementieRaad (http://dementieraad.nl), Lekker Thuis Huis, Samen Aangemaan Ouder Worden (http://www.samenaangenaamouderworden.nl), renovatie Revalidatie UMCG te Haren, "Vitaal Wonen Amersfoort" alsmede "Het Verpleeghuis van de Toekomst" van de Fontys Hogeschool. Daarnaast is MCS Keuken & Comfort partner van Huisvesting op Maat (www.hom.nl).


Openingstijden

Iedere werkdag van 8.30 tot 17.00


Garanties van CBW-erkend

  Veilig aanbetalen

  3 jaar (afbouwende)
            productgarantie

  Onpartijdige klachtenafhandeling

Lees verder  
Koop zeker, Koop CBW-erkend!

Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. CBW-erkende winkels hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. 

Algemene voorwaarden

In de algemene voorwaarden zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. 

Download hier