Dutch Direct Initiatives B.V. / DesignOnline24 / Lifestyleliving24
Suikersilo-West 21 , 1165 MP HALFWEG NH

  020-7008203   |     www.designonline24.nl   |     info@designonline24.nl

meubels

Binnenkijkers

  • binnenkijker

intro afbeelding

DesignOnline24 is dé online woonwinkel met een grote showroom in Amsterdam, hier vind je betaalbare en leuke designmeubels voor bedrijf en consument. Wij zijn in het bezit van het Webshop Keurmerk en het BeCommerce Kwaliteitslabel. Ook zijn wij sinds 2013 door het CBW-erkend en ontvang je 3 jaar garantie. Winkelen bij DesignOnline24 is dus makkelijk, goedkoop en betrouwbaar. Wij bieden een wisselend en compleet assortiment design lounge stoelen, design bureaustoelen, design verlichting, design barkrukken, design tafels en loungemeubels voor buiten.

LifestyleLiving24 is de nieuwe woon-webwinkel met een grote collectie landelijke meubels en verlichting. Hier vindt u een fraai assortiment met unieke meubels van teakhout, eiken, grenen en acacia hout. Wij verkopen meubels voor de woonkamer, eetkamer, keuken, slaapkamer, kantoor en voor buiten.

Bekijk een selectie van ons assortiment live in onze showroom te Amsterdam.

Voor vragen en advies staan wij u graag telefonisch te woord op werkdagen van 09.00 tot 18.00 uur.


Openingstijden

Ons kantoor en showroom is geopend: maandag t/m vrijdag van 9.30u tot 17.30u of 24 uur per dag via onze website: http://www.designonline24.nl & http://www.lifestyle-living24.nl
Garanties van CBW-erkend

  Een aanbetalingsregeling*

  Extra garantie, tenminste 2 jaar

  Onpartijdige klachtafhandeling 


* voor de inhoud van de garantie verwijzen wij naar de CBW-erkend-voorwaarden voor woonwinkels of naar de veelgestelde vragen over dit onderwerp.

 

Lees verder  
Koop zeker, Koop CBW-erkend!

Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. CBW-erkende winkels hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. 

Lees verder  
Algemene voorwaarden

In de algemene voorwaarden zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. 

Download hier