Gilsing Wonen
Edisonstraat 12 , 6902 PK ZEVENAAR

  0316-526985   |     www.gilsingwonen.nl   |     info@gilsingwonen.nl

meubels

intro afbeelding

Maak van uw huis een thuis! Gilsing Wonen heeft een prachtige en zeer uitgebreide collectie van design meubelen en accessoires in alle stijlen en prijzen

?Gilsing Wonen, verrassend onderscheidend
Wij heten u van harte welkom in onze sfeervolle woonwinkel. U kunt rustig bij ons ronddwalen en u laten inspireren door onze collectie design meubelen van topmerken als Leolux,Montis, Jori, Pode, Karat, Design on Stock, Pastoe en Bert Plantagie. Alle belangrijke vaderlandse merken hebben we in huis, gecombineerd met enkele passende buitenlandse designhuizen.

?Deskundig interieuradvies
Een huis is om in te leven! Met onze passie voor design en onze nuchtere praktische instelling adviseren wij u graag hoe u een mooie uitstraling kunt combineren met designmeubelen waar u plezier aan beleeft. Kom bij ons langs om kennis te maken met devtoonaangevende ontwerpers en collecties en voor een deskundig advies!

?Kwaliteit, Comfort & Duurzaamheid
Onze klanten komen met plezier bij ons terug, omdat wij in alle aspecten van de bedrijfsvoering kiezen voor Kwaliteit, Comfort en Duurzaamheid. Dat begint bij de inkoop van onze producten, maar het vertaalt zich door in onze klantbenadering en in ons garantie- en retourbeleid. Wij kiezen voor duurzame producten en investeren in onze relaties.


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 17:30
Vrijdag: 10:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 11:00 - 17:00


Garanties van CBW-erkend

  Een aanbetalingsregeling*

  Extra garantie, tenminste 2 jaar

  Onpartijdige klachtafhandeling 


* voor de inhoud van de garantie verwijzen wij naar de CBW-erkend-voorwaarden voor woonwinkels of naar de veelgestelde vragen over dit onderwerp.

 

Lees verder  
Koop zeker, Koop CBW-erkend!

Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. CBW-erkende winkels hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. 

Lees verder  
Algemene voorwaarden

In de algemene voorwaarden zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. 

Download hier