Van der Linde BV
Dorpstraat 38 , 2742 AJ WADDINXVEEN

  0182-612373   |     www.vanderlinde-waddinxveen.nl   |     info@vanderlinde-waddinxveen.nl

woningtextiel

Binnenkijkers

  • binnenkijker
  • binnenkijker
  • binnenkijker
  • binnenkijker
  • binnenkijker

intro afbeelding

Van der Linde voor wonen en werken is de woninginrichter in de ruime regio Gouda en Waddinxveen. U vindt bij ons alles op het gebied van vloeren, raambekleding en zonwering.

Bij Morgana slaapkamers van der Linde vindt u alles voor uw slaapkamer. Van ledikant tot maatwerkkast en van boxspring tot bedtextiel. In onze showroom vindt u een uitgebreide nachtruststudio, waar u alle vormen van slaapcomfort met elkaar kunt vergelijken. Met alle grote merken onder 1 dak slaagt u bij ons altijd. Kijk snel op http://www.morgana-waddinxveen.nl, of kom langs in onze showroom waar u 1700m2 woonideeen bij elkaar vindt.


Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 9.30 - 18.00
Woensdag 9.30 - 18.00
Donderdag 9.30 - 21.00
Vrijdag 9.30 - 18.00
Zaterdag 9.30 - 17.00


Garanties van CBW-erkend

  Een aanbetalingsregeling*

  Extra garantie, tenminste 2 jaar

  Onpartijdige klachtafhandeling 


* voor de inhoud van de garantie verwijzen wij naar de CBW-erkend-voorwaarden voor woonwinkels of naar de veelgestelde vragen over dit onderwerp.

 

Lees verder  
Koop zeker, Koop CBW-erkend!

Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. CBW-erkende winkels hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. 

Lees verder  
Algemene voorwaarden

In de algemene voorwaarden zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. 

Download hier