Reedijk Woondesign VOF
Singel 350 -356, 3311 HM DORDRECHT

  078-6134954   |     www.reedijk.nl   |     woondesign@reedijk.nl

woningtextiel

Binnenkijkers

  • binnenkijker
  • binnenkijker
  • binnenkijker

intro afbeelding

?Een mooier thuis met Reedijk.?
Woningtextiel is iets heel persoonlijks. U leeft ten slotte jarenlang in de keuze die u in één keer maakt. Daarom voert Reedijk alleen de allerbeste merken, want wat uw smaak ook is, de kwaliteit moet perfect zijn.
Wij leveren niet alleen tapijten en marmoleum, ook voor gordijnstoffen en raamdecoratie bent u bij ons aan het goede adres.
Wij beschikken over een eigen atelier, waar ambachtelijk meubels worden bekleed.Wij staan u graag bij met een deskundig advies.DordrechtT: 078-6134954F: 078-6315678E: woondesign@reedijk.nlI: http://www.reedijk.nl


Openingstijden

di t/m vr 9:00-17:30
za 9:00-16:00
Koopavond donderdag 18:30-21:00 uurGaranties van CBW-erkend

  Een aanbetalingsregeling*

  Extra garantie, tenminste 2 jaar

  Onpartijdige klachtafhandeling 


* voor de inhoud van de garantie verwijzen wij naar de CBW-erkend-voorwaarden voor woonwinkels of naar de veelgestelde vragen over dit onderwerp.

 

Lees verder  
Koop zeker, Koop CBW-erkend!

Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. CBW-erkende winkels hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. 

Lees verder  
Algemene voorwaarden

In de algemene voorwaarden zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. 

Download hier