Verdonk Keukens BV
Handelsweg 5 , 3606 AA MAARSSEN

  0346-575592   |     www.verdonkkeukens.nl   |     info@verdonkkeukens.nl

keuken badkamer

Verdonk Keukens is al ruim 100 jaar een zelfstandig familiebedrijf in Midden Nederland en een begrip in de regio.

U de wensen. Wij de vakkennis. Samen maken wij er iets moois van! Wij zijn de ideale partij voor mensen die prijsstellen op deskundig en eerlijk advies, waarde hechten aan persoonlijke aandacht en vertrouwen op een uitstekende service, zowel voor, tijdens als lang na de aankoop van uw nieuwe keuken.

Zoals u van een specialist mag verwachten kunt u bij ons terecht voor alle mogelijke keukenstijlen. Van nostalgisch landelijk tot zeer strak design, maar ook modern met de nadruk op natuurlijk materiaalgebruik. Laat u inspireren door een bezoek aan onze showroom. Op meer dan 1000m2 doet u genoeg nieuwe ideeŽn op voor uw nieuwe keuken!

Naast het leveren en monteren/installeren van nieuwe keukens door ons eigen montageteam kunnen wij ook uw bestaande keuken renoveren. Informeer naar de mogelijkheden.


Openingstijden

Dinsdag t/m Donderdag 9.30 uur tot 18.00 uur
Vrijdag 9.30 uur tot 21.00 uur
Zaterdag 9.30 uur tot 17.00 uur


Garanties van CBW-erkend

  Een aanbetalingsregeling*

  Extra garantie, tenminste 2 jaar

  Onpartijdige klachtafhandeling 


* voor de inhoud van de garantie verwijzen wij naar de CBW-erkend-voorwaarden voor woonwinkels of naar de veelgestelde vragen over dit onderwerp.

 

Lees verder  
Koop zeker, Koop CBW-erkend!

Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. CBW-erkende winkels hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. 

Lees verder  
Algemene voorwaarden

In de algemene voorwaarden zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. 

Download hier