Verouden Wonen en Slapen
Verwerstraat 137 , 5612 EB EINDHOVEN

  040-2434571   |     www.stoelenconcurrent.nl

meubels

intro afbeelding

Verouden Wonen & Slapen in Eindhoven heeft voor elk wat wils. Met ruim 50 jaar ervaring heeft dit familiebedrijf een gevarieerde collectie wonen&slapen samengesteld.

U vindt alles over Wonen op maar liefst 7.000 m2. Daarbij kunt u kiezen uit onze klassieke,moderne of lifestyle collectie.
Wij voeren o.a de volgende merken: Ekornes Stressless, Levanto Collection, Antonio Ricci, Machalke&Machalke, Zitten met Allure, Kartell Collection en natuurlijk onze eigen zeer uitgebreidde In-House collectie!

De Showroom van Slapen (3.000 m2 aan de achterzijde van Verouden wonen) toont de grootste Auping Vision Store van de regio. Ook kunt u terecht voor een brede sortering boxsprings van Master by Eastborn, Pullman, Norma, Noflik by avek, Slapen met Allure,Preventum Medical, Siesta Slapen en Nordfjord. U vindt bij ons alles op het gebied van Slapen.

De Woonoutlet heeft alles op woongebied tegen zeer scherpe prijzen, waaronder showroommodellen, magazijnoverschotten, partijgoederen, maar ook een eigen collectie die op bestelling leverbaar is.
Kortom u bent hier altijd voordeliger uit!

Deskundige adviseurs en een excellente servicedienst zorgen voor de uitstekende naam die het familiebedrijf in de regio heeft opgebouwd.
De scherpe prijsstelling, in combinatie met (beperkte) inruilmogelijkheden van gebruikte meubelen, heeft hier ook mee te maken.

Onze compleet vernieuwde showroom is klaar.

U bent van harte welkom

Team Verouden Wonen&Slapen


Openingstijden

Openingstijden: -maandag 13.00 tot 18.00 uur
-dinsdag t/m donderdag 9.30 tot 18.00 uur
-vrijdag 9.30 tot 21.00 uur
-zaterdag 10.00 tot 17.00 uur
-koopzondagen: zie www.veroudenwonen.nl


Garanties van CBW-erkend

  Een aanbetalingsregeling*

  Extra garantie, tenminste 2 jaar

  Onpartijdige klachtafhandeling 


* voor de inhoud van de garantie verwijzen wij naar de CBW-erkend-voorwaarden voor woonwinkels of naar de veelgestelde vragen over dit onderwerp.

 

Lees verder  
Koop zeker, Koop CBW-erkend!

Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. CBW-erkende winkels hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. 

Lees verder  
Algemene voorwaarden

In de algemene voorwaarden zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. 

Download hier