MM The Woodstore
Westduinweg 182 A, 2583 AG 'S-GRAVENHAGE

  070-3319752   |     www.mmthewoodstore.nl   |     info@mmthewoodstore.nl

houten vloeren

Binnenkijkers

  • binnenkijker
  • binnenkijker
  • binnenkijker
  • binnenkijker
  • binnenkijker
  • binnenkijker
  • binnenkijker

In onze gezellige winkel naast de haven van Scheveningen kunt u bij ons terecht voor een exclusieve houten vloer. Geen grote bulk partijen, maar iets speciaals. Want daarvoor gaat u naar een speciaalzaak.

Onze producten worden voor u op maat gemaakt, iets wat ons onderscheid van de all-in-one woninginrichters: vakmanschap en passie voor hout! Geen 13-in-een-dozijn vloeren, maar een vloer die geheel naar uw wens is ontwikkeld en totaal bij u en uw interieur past.

Wij bieden een ruim assortiment, keuze in diverse brede vloerdelen, maar ook in type vloerdelen, bewerkingen en afwerkingen. Daarnaast stelt u zelf uw vloer samen aan de hand van uw wensen en budget. Onze vloeren zijn voor iedereen betaalbaar. Ook voor een klein budget hebben wij de perfecte vloer! Maakt u zich niet druk over de levertijd: vaak binnen twee weken geleverd.

Tevens bent u voor herstel en onderhoud aan het juiste adres. Traditionele vloeren repareren, waterschadeherstel, jaarlijks onderhoud... MM The Woodstore zorgt dat uw bestaande vloer er piekfijn uitziet en dat u er nog jaren mee door kan. Dat hoort namelijk bij zo'n duurzaam product!

Ook de zelflegger kan bij ons terecht voor uitgebreide informatie en een opstartservice. Met hulp en uitleg van onze ervaren parketlegger, plaatst u zelf met succes uw vloer.

Wij nemen de tijd voor u en helpen u graag met het maken van een doordachte keuze voor een vloer die een leven lang mee kan gaan. Eventueel komt er een deskundige bij u langs voor een goede beeldvorming van de ruimte en keuze in materiaal.

Advies van A tot Z. U krijgt altijd een bruikbaar advies om uw vloer te onderhouden. Want eenmaal gekozen voor een mooie vloer, wilt u ook dat deze mooi blijft. Geen zin of tijd? Laat het dan door ons doen. Wij nemen contact met u op en nemen de zorg uit handen.

Ook:
traprenovatie, onderhoudsproducten, droogloopmat, plinten, profielen, Rubio Monocoat, Aquamarijn, Blue Dolphin, Bona, Floorservice, Rigostep, LeHa, Woca, Ambiant, Dageraad, Hollandsche Vloeren, Quickstep, Chapel parket, Moso, Ambiant, BerryAlloc (Berryfloor), Yourfloor, Douwes Dekker, Haro , Kaindl, Kronotex, Quickstep.


Openingstijden

Showroom open:
Dinsdag t/m zaterdag van 11:00 uur tot 17:00 uur.

Webshop:
Onze webwinkel is 24 uur per dag geopend.
http://www.mmthewoodstore.nlGaranties van CBW-erkend

  Een aanbetalingsregeling*

  Extra garantie, tenminste 2 jaar

  Onpartijdige klachtafhandeling 


* voor de inhoud van de garantie verwijzen wij naar de CBW-erkend-voorwaarden voor woonwinkels of naar de veelgestelde vragen over dit onderwerp.

 

Lees verder  
Koop zeker, Koop CBW-erkend!

Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. CBW-erkende winkels hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. 

Lees verder  
Algemene voorwaarden

In de algemene voorwaarden zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. 

Download hier