Uniek Parket
Ambachtsweg 5 , 2641 KS PIJNACKER

  0153610465   |     www.laminaatpakhuis.nl   |     info@uniekparket.nl

houten vloeren

Binnenkijkers

  • binnenkijker
  • binnenkijker
  • binnenkijker
  • binnenkijker
  • binnenkijker
  • binnenkijker
  • binnenkijker
  • binnenkijker

intro afbeelding

Welkom op de info pagina van de erkende parketvloerenbedrijf Uniek Parket. Zoals u ziet is Uniek Parket aangesloten bij het CBW die staat garant voor al uw aankopen bij Uniek Parket. Uniek Parket garandeerd al onze klanten de beste materialen parketvloeren, laminaatvloeren, pvc vloeren en de beste service.Uniek Parket bestaat uit een groep Parketvloeren specialisten met meer dan 17 jaar parketvloeren ervaring. Uniek Parket is specialist in reparatie parketvloeren zoals aanbouw parketvloer aanheling, schade aan parketvloer door waterschade herstel, opschuren parketvloer en afwerken met lak of hardwaxolie. Uniek Parket is uniek in houten vloeren en staat garant voor zijn vakmanschap. Alle werkzaamheden worden met 100% garantie afgeleverd. Parketvloeren prijzen zult u bij ons de beste materialen voor de beste prijzen krijgen. Kom langs in onze parketvloeren showroom en bekijk de collectie parketvloeren, Parketvloeren groothandel Uniek Parket. Uniek Parket levert aan de consument maar ook aan bedrijven. Voor project parketvloeren hebben wij alles in huis om binnen de geplande tijdbestek u parketvloeren op te leveren. Parketvloeren lijmen, parketlak, parketolie, houten spaanplaat ondervloeren, mozaiek parket uniek parket heeft het allemaal in huis voor u. Uniek Parket heeft een eigen showroom met de nieuwste collectie parketvloeren, laminaatvloeren en pvc vloeren. Wij leveren altijd met garantie! Wilt u uw parketvloer laten opschuren maak dan geheel vrijblijvend een afspraak en wij adviseren u naar de mogelijkheden hiervan. Kijk ook voor meer informatie op www.uniekparket.nl daar vind u alles wat u moet weten over parketvloeren. Ook kunt u kijken op www.laminaatpakhuis.nl of www.vloerenonlinevoordeel.nl voor laminaatvloeren en pvc vloeren. Parketvloer op vloerverwarming kunnen wij geheel met garantie voor u leggen vraag naar de mogelijkheden. Wij heten u van harte welkom in onze parketvloeren/laminaatvloeren en pvc vloeren showroom in pijnacker.


Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00 - 17.00 uur
Woensdag 09.00 - 17.00 uur
Donderdag 09.00 - 17.00 uur
Vrijdag 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag 10.00 - 13.00 uur


Garanties van CBW-erkend

  Een aanbetalingsregeling*

  Extra garantie, tenminste 2 jaar

  Onpartijdige klachtafhandeling 


* voor de inhoud van de garantie verwijzen wij naar de CBW-erkend-voorwaarden voor woonwinkels of naar de veelgestelde vragen over dit onderwerp.

 

Lees verder  
Koop zeker, Koop CBW-erkend!

Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. CBW-erkende winkels hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. 

Lees verder  
Algemene voorwaarden

In de algemene voorwaarden zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. 

Download hier