Mik-Mak Apeldoorn
Asselsestraat 23 , 7311 EC APELDOORN

  055-5222535   |     www.mikmak.nl   |     info@mikmak.nl

meubels

Binnenkijkers

  • binnenkijker

intro afbeelding

Woonwinkel Mik Mak, meubels, buffetkasten, vitrinekasten
Ruime keus aan meubelen op ruim 1500 M3, verdeeld over 3 etage's. Kom kijk en koop de laatste trends voor de "laagste prijs"


De Mik Mak, de gezelligste woonwinkel van Apeldoorn en omstreken

In juni 1983 gestart met gebruikte meubelen en aanverwante artikelen, nu anno 2012 met nieuwe meubelen, buffetkasten en vitrinekasten, verlichting, accessoires en op de 1ste verdieping gebruikte kleding. Een verrassende veelzijdige steeds wisselende wooncollectie. What you see is what you get, dus geen levertijden. Waarom zo goedkoop, de meubels die u aantreft worden rechtstreeks door de fabrikanten aangeboden, Take-away prijzen alle artikelen kunnen gelijk meegenomen worden


Openingstijden

ma 12:30 - 17:30 uur
di t/m vr 10:00 - 17:30 uur
za 10:00 - 17:00 uur
do (koopavond) 18:30 - 21:00 uur



Garanties van CBW-erkend

  Een aanbetalingsregeling*

  Extra garantie, tenminste 2 jaar

  Onpartijdige klachtafhandeling 


* voor de inhoud van de garantie verwijzen wij naar de CBW-erkend-voorwaarden voor woonwinkels of naar de veelgestelde vragen over dit onderwerp.

 

Lees verder  
Koop zeker, Koop CBW-erkend!

Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. CBW-erkende winkels hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. 

Lees verder  
Algemene voorwaarden

In de algemene voorwaarden zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. 

Download hier