Budget Kookwereld Goes
Amundsenweg 4 , 4462 GP GOES

  0113-219650   |     www.kookwereldgoes.nl   |     info@kookwereldgoes.nl

keuken badkamer

intro afbeelding

Welkom bij Kookwereld Goes alles op het gebied van keukens en inbouwapparatuur en pannen en koffie. Neem een kijkje op deze website om een kleine indruk te krijgen van ons assortiment keukens. Uw keuken om precies te zijn. De perfecte indeling, het ultieme design, de materialen die helemaal bij u passen. Maar heeft u dan echt een keuken? Want alleen met het design, de innovatie, de veelzijdigheid, de techniek en de duurzaamheid van apparatuur krijgt uw keuken het 'hart' die het verdient. Kookwereld weet hoe moeilijk het is de juiste apparatuur bij uw keuken en uw kookwensen te vinden. Uw idee over uw (toekomstige) keuken is vaak compleet, maar de invulling van de apparatuur wellicht nog niet. En dat terwijl juist de apparatuur uw keuken helemaal af maakt! Van tevoren kunt u nadenken over bijvoorbeeld de gewenste kooktechniek, de functionaliteiten van een oven of juist een combimagnetron, over het type afzuigkap en zelfs over de kleur van de apparatuur. Op deze pagina kunt u eenvoudig producten zoeken. Zo kunt u uw beslissingen in een vroeg stadium maken, zodat u goed voorbereid bij Kookwereld komt.


Openingstijden

Maandag : 13:00 tot 17:30
Dinsdag : 10:00 tot 17:30 uur
Woensdag : 10:00 tot 17:30 uur
Donderdag : 10:00 tot 20:00 uur
Vrijdag : 10:00 tot 17:30 uur
Zaterdag : 10:00 tot 17:00 uurGaranties van CBW-erkend

  Een aanbetalingsregeling*

  Extra garantie, tenminste 2 jaar

  Onpartijdige klachtafhandeling 


* voor de inhoud van de garantie verwijzen wij naar de CBW-erkend-voorwaarden voor woonwinkels of naar de veelgestelde vragen over dit onderwerp.

 

Lees verder  
Koop zeker, Koop CBW-erkend!

Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. CBW-erkende winkels hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. 

Lees verder  
Algemene voorwaarden

In de algemene voorwaarden zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. 

Download hier